Återlämnande av båten

Vid återlämning av båten ska vatten och diesel vara på fyllda samt toatanken tömd, för gasolen tar jag en avgift på 150 kr. När ni lägger till vid bryggan så är det viktigt att ni använder samma bryggförtöjning som när ni hämtade båten (Ägirsdotter: vita tampar) (Dolce vita: svarta tampar) (Amber: röda tampar) samt att ni kopplar in landströmen och låter kylskåpet vara igång. Det kommer att finnas städprodukter och dammsugare vid bryggan när ni anländer som ni kan använda för slutstädning.

När ni är klara så har vi genomgång av båten och gör klart de sista ekonomiska delaran. Det är viktigt att båten är klar till den tiden som är specificerad i kontraktet, om inget annat är övernskommet.

Städning

  • Samtliga filtar, täcken och kuddar ska skakas
  • Dammsug alla förvaringsutrymmen, dynorna och durken
  • Torka ur alla utrymmen inklusive stuvfacken och durken
  • Vid köket så ska ugnen rengöras om den har använts, torka ur hela köket inklusive taket extra noggrant och glöm inte bakom spisen samt i kylskåpet invändigt. Ta fönsterputs på spisen, ugnsluckan och diskhon.
  • Rengör toaletten, torka bakom toalettstolen och putsa spegeln.
  • Utvändigt så ska båten tvättas av, glöm inte att lyfta på teakdurken i sittbrunnen, samt att sortera upp det yttre stuvfacket.

Rorsman skall hålla tre saker…
farten, höjden och käften

undefined
David Andersson
Norrholmsvägen 45
132 31 saltsjö-boo
073-9042443
hyrascampi30@gmail.com

Adress båtarna
Korsuddsvägen 2
139 54 Värmdö

%d bloggare gillar detta: